Tuesday, November 3, 2015

ایا تلفن های همراه امن هستند؟

طبق گفته‌های اسنودن کار زیادی از دست کاربران گوشی‌های هوشمند برای جلوگیری از دسترسی سیستم‌های جاسوسی برنمی‌آید و آن‌ها به راحتی می‌توانند کنترل گوشی شما را در دست بگیرند. اسنودن معتقد است که قسمت موسوم به GCHQ در آژانس جاسوسی انگلستان توانایی هک کردن گوشی‌های هوشمند کاربران را بدون اطلاع آن‌ها دارد. او همچنین استفاده از ارسال پیام رمزگذاری شده را راه ورود GCHQ به گوشی شما می‌داند و معتقد است آن‌ها پس از دسترسی به گوشی شما می‌توانند به راحتی به شنود و عکاسی بپرازند. البته دولت انگلستان این ادعاها را رد کرده است.
ادوارد اسنودن این مصاحبه را در مسکو انجام داده است (اسنودن در سال ۲۰۱۳ بعد از افشاگری‌هایش به مسکو رفت). اسنودن این نکته را نیز بیان می‌کند که GCHQ و NSA (آژانس امنیت ملی آمریکا) به صورت گسترده اقدام به کنترل ارتباطات شهروندان نکرده‌اند، اما هر دوی این آژانس‌ها سرمایه‌گذاری عظیمی در تکنولوژی‌های مرتبط با هک گوشی‌های هوشمند انجام داده‌اند.
اسنودن می‌گوید:
آن‌ها می‌خواهند به جای شما مالک تلفن‌های شما شوند.
اسمارف
اسنودن به یکی از برنامه‌های GCHQ با نام "اسمورف سوئیت" در صحبت‌هایش اشاره می‌کند. در حقیقت "اسمورف سوئیت" مجموعه‌ای‌ از قابلیت‌های محرمانه برای نفوذ به شبکه‌های مخابراتی است. اسمورف‌ها شخصیت‌های کوچک یک مجموعه کارتونی هستند.
اسنودن می‌گوید:
اسمورف‌ جادویی می‌تواند یک ابزار مدیریت انرژی برای خاموش و روشن کردن هوشمندانه تلفن‌همراه شما باشد. این اسمورف فضول می‌تواند یک ابزار شنود باشد؛ برای مثال وقتی گوشی در جیب شما باشد GCHQ می‌تواند با روشن کردن میکروفون شما هر آنچه در اطراف شما اتفاق می‌افتد را شنود کند. حتی اگر گوشی شما خاموش باشد باز هم آن‌ها ابزاری برای شنود شما در اختیار دارند. اسمورف ردیاب یک ابزار موقعیت‌یابی است که به GCHQ این امکان را می‌دهد تا با دقت بیشتری شما را ردیابی کنند.
نکات مهمی از فیلم پیتر تیلور با نام  Edward Snowden: Spies and the Law می‌توان استخراج کردکه به برخی از اقدامات جاسوسی دولت انگلستان اشاره شده. در این فیلم به درخواست آژانس‌های اطلاعاتی از رسانه‌های اجتماعی برای همکاری در زمینه‌ی شناسایی محتوای مرتبط با تروریست اشاره شده است. اطلاعات افشا شده توسط اسنودن نشان می‌دهد دولت انگلستان حجم زیادی از اطلاعات ارتباطی در پاکستان را به وسیله هک کردن روتر‌های ساخت شرکت سیسکو به دست آورده است.
اسنودن همچنین در مورد ابزاری به نام اسمورف پارانوید می‌گوید:
این ابزار در حقیقت یک ابزار دفاعی است که به مانند یک زره برای محافظت از GCHQ در زمان دستکاری گوشی شما عمل می‌کند. وقتی شما در زمان استفاده از تلفن‌همراه خود با موارد مشکوک روبرو می‌شوید و آن را برای تعمیر نزدیک تکنسین می‌برید، با وجود این ابزار، فهمیدن سوءاستفاده از گوشی برای این تکنسین‌ها بسیار دشوارتر خواهد بود.
طبق گفته‌های اسنودن وقتی GCHQ به گوشی شما نفوذ می‌کند به اطلاعاتی از قبیل اینکه با چه کسی تماس گرفته‌اید، چه پیام‌های متنی داده‌اید، چه چیزهایی را در مرورگر دیده‌اید، مخاطبان شما چه کسانی هستند، جاهایی که شما قبلا آنجا بودید و شبکه‌های وایرلسی که به آن متصل شده‌اید، دسترسی پیدا می‌کند.
ادوارد اسنودن در مورد پیام ارسالی توسط GCHQ می‌گوید:
این پیام "exploit" نام دارد. این پیام یک پیام خاص است که به مانند بقیه پیام‌ها به شماره شما ارسال می‌شود؛ اما در زمان رسیدن به گوشی شما از دیدتان پنهان خواهد ماند. شما برای گوشی‌ خود هزینه کرده‌اید، ولی افرادی که بر نرم‌افزار آن کنترل دارند صاحبان واقعی آن هستند.
اسنودن در مورد رابطه بین GCHQ و همتای آمریکایی آن می‌گوید:
GCHQ عملا تابع و زیرمجموعه NSA است. در حقیقت این NSA است که تکنولوژی‌ها را فراهم می‌کند، ماموریت‌ها را مشخص می‌کند و آن را برای انجام به GCHQ اطلاع می‌دهد.
به نظر می‌رسد NSA نیز برنامه‌ی شبیه به پروژه‌ی اسمارف را با بودجه‌ای معادل یک میلیارد دلار اجرا می‌کند. اسنودن همچنین می‌افزاید:
ممکن است آن‌ها در بسیاری از موارد به صورت مستقیم ایمیل شما را نخوانند؛ اما آن‌ها قادر به این کار هستند و شما نیز از آن مطلع نخواهید شد.
دولت معتقد است که اسنودن آسیب‌های زیادی به توانایی سازمان‌های اطلاعاتی در مقابله با تهدیدها وارد کرده است. سخنگوی دولت انگستان در بیانه‌ای گفته‌ است:
سیاست ما از گذشته این بوده که در مورد مسائل و اطلاعات امنیتی صحبتی نکنیم. تمام فعالیت‌های GCHQ مطابق یک چارچوب قانونی و مشخص است. این چارچوب به ما اجازه می‌دهد که اقدام متناسب و لازم را انجام دهیم. همچنین نظارت شدیدی از جانب وزارت امور خارجه، کمیسیون‌های مربوط به سرویس‌های اطلاعاتی و کمیته‌ی امنیت و اطلاعات پارلمان بر این فعالیت‌ها انجام می‌شود.

استفاده از تکنیک رمزنگاری ۱۲۰۰ ساله

شاید باور این سخت باشد که یک تکنیک رمز گشایی قدیمی که ۱۲۰۰ سال قدمت دارد، هنوز هم برای رمزگشایی پسوردها می‌تواند کاربرد داشته باشد. مایکروسافت با به کار گیری تکنیک ابویوسف کندی سعی دارد تا عبارات، پسوردها، هَش‌ها و بسیاری از حملات سایبری را رمز گشایی کند

کوچکترین حسگر اثرانگشت دنیا

قرار دادن حسگر اثر انگشت در فریم دور گوشی در اکسپریا زد ۵ یکی از نوآورانه‌ترین پیشرفت‌ها در زمینه‌ی حسگرهای اثر انگشت بود. این فناوری باعث بیشتر شدن ضخامت اکسپریا زد ۵ نسبت به نسل قبل شده بود اما شرکت CrucialTek به تازگی با ساخت حسگری بسیار کوچک به سازندگاه اجازه خواهد داد تا بدون افزایش ضخامت، حسگر را در فریم اطراف گوشی قرار دهند.

هواپیمای اسکریمر

پس از بازنشستگی اجباری هواپیمای کنکورد، خلا وجود چنین پرنده‌ای در ناوگان شرکت‌های هوایی احساس می‌شود؛ چراکه این هواپیما قادر بود با سرعتی دو برابر سرعت صوت پرواز کند. حال طراحان و مهندسان بیکار ننشسته و طرح‌های مفهومی متعددی را در این راستا ارائه کرده‌اند که یکی از جدیدترین نمونه‌ها، اسکریمر با سرعت ۵ برابر کنکورد است

ائتلاف غول‌های فناوری برای اتصال جهان به اینترنت

نزدیک به ۵۷ درصد از جهان به دلیل ضعف زیرساختارهای اینترنتی در مناطق محروم و روستایی هنوز به اینترنت دسترسی ندارند، حقیقتی که شاید باورکردن آن در این دوران دشوار باشد.

براساس گزارش CNN، سازمان ملل متحد هدفي را براي كاهش اين رقم به 50 درصد تا سال 2020 تعيين كرده‌است، اما پس از آن خود اعلام كرد اين اتفاق رخ نخواهد‌داد. در حقيقت انتظار مي‌رود دسترسي كلي به اينترنت در سال جاري پنج درصد نيز كاهش پيدا كند.

براي فعالاني مانند مارك زاكربرگ بنيانگذار شركت فيس‌بوك،‌اين خبر بسيار ناخوشايند است. وي معتقد است هدفش، متصل كردن تمامي ساكنان زمين به يكديگر از طريق اينترنت، يكي از بنيادي‌ترين چالش‌هايي است كه نسل بشر با آن مواجه‌است. زاكربرگ براين باور است اتصال به اينترنت مي‌تواند به فقر پايان ببخشد.

يكي از اصلي‌ترين مشكلات در اين مسير هزينه‌ها است. سازمان ملل مي‌گويد در بسياري از فقيرترين كشورهاي جهان، مناطقي كه پهناي باند مي‌تواند در راستاي پركردن خلاء هاي توسعه بيشترين فايده را داشته باشد، ابتدايي‌ترين سطح از پهناي باند از قيمتي بسيار گزاف برخوردار است.

مانع ديگر وجود مناطق بياباني وسيع در برخي از كشورها است كه هيچ سيستم سخت افزاري انتقالي يا برج‌هاي مخابراتي و اينترنتي در آنها وجود ندارد.

از اين رو است كه شركت‌هاي فيس‌بوك، گوگل،‌اسپيس‌ايكس و برخي ديگر قصد دارند اينترنت را از راه فضا و با كمك ماهواره‌هاي مدار كوتاه يا بالون‌ها يا پهپاد‌ها به زمين بتابانند. در اين پروژه شركت‌هاي مطرحي حضور دارند.

وان‌وب

شركت وان وب يكي از اين شركت‌ها است كه قصد دارد 600 ماهواره كوچك را براي تاباندن اينترنت پرسرعت به فضا ارسال كند. اين ماهواره‌ها در مدار 1207 كيلومتري از زمين پرواز خواهند كرد، يعني در ارتفاعي پايين‌تر از ماهواره‌هاي بيشتر شركت‌هاي اوپراتور اينترنتي كه اكثرا در ارتفاع 35 هزار كيلومتري در پروازند. اين ارتفاع كمتر مي‌تواند سرعت انتقال اينترنت را افزايش دهد. ريچارد برنسون كارآفرين و ميليونر مشهور انگليسي از اين شركت و پروژه پشتيباني مي‌كند.

اسپيس‌ايكس

اين شركت كه هم‌اكنون در عمليات‌هاي وابسته به ايستگاه فضايي بين‌المللي مشاركت دارد، مي‌خواهد چهار هزار ماهواره كوچك،‌ارزان‌قيمت و قابل بازيافت را در مدار زمين قرار دهد. اين ماهواره‌ها نيز در ارتفاع 1207 كيلومتري از زمين پرواز خواهند‌كرد و ايلان ماسك كارآفرين آمريكايي و بنيانگذار شركت‌هاي پي‌پل و اسپيس‌ايكس پشتيبان اصلي اين پروژه به شمار مي‌رود. به گفته وي فناوري ارتباطات به تدريج پيشرفته‌تر از پروژه‌هاي اينترنت‌هاي ماهواره‌اي موجود خواهد شد. تاكنون يك ميليارد دلار براي اجرايي شدن اين پروژه درنظر گرفته شده و قرار است آزمايش‌هاي اين فناوري از سال آينده آغاز شود.

گوگل

پروژه لون گوگل شامل بالون‌هايي خورشيدي است كه مي‌توانند سيگنال‌هاي اينترنتي را به ايستگاه‌هاي زميني، خانه‌ها، اداره‌ها و يا مستقيما به تجهيزات شخصي افراد بتابانند. گوگل مي‌گويد بالون‌هايش در ارتفاعي بالاتر از ارتفاع پرواز هواپيماهاي تجاري، يعني ارتفاعي برابر  18 تا 27 كيلومتر و در سرتاسر جهان پرواز خواهند كرد و هر يك از اين بالون‌ها براي 100 روز فعال خواهد بود. مايك كسيدي مدير روژه لون گوگل مي‌گويد هدف ارسال ده‌ها و شايد هزاران بالون به فضا است. ساخت هريك از اين بالون‌ها ده‌ها هزار دلار هزينه دارد كه بسيار ارزان‌تر از ماهواره‌هاي ارتباطاتي است. اين بالون‌ها هم‌اكنون در مرحله آزمايشي به سر مي‌برند.

آكويلا

شركت فيس‌بوك هواپيماي بدون سرنشيني به نام آكويلا ساخته كه در زبان لاتين به معني عقاب است. سطح اين هواپيما از سلول‌هاي خورشيدي پوشانده شده‌است و پهناي بال‌هاي آن بيش از 42 متر است،‌ يعني به بزرگي هواپيماي بوئينگ 737. اين هواپيما به گونه‌اي طراحي شده كه بتواند براي سه ماه متوالي در ارتفاع 27 كيلومتري از زمين پرواز كند و با استفاده از پرتو ليزر اينترنت پرسرعت را به شعاعي برابر 15 متر به زمين بتاباند. اين سيستم توزيع اينترنت در ماه‌هاي آينده در فضاي حقيقي مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.

افزودن مجموعه‌اي بزرگ از ماهواره‌هاي كوچك به مدار زمين كه هم‌اكنون بسيار شلوغ و پرترافيك است، كار ساده‌اي نخواهد بود. براي مثال شركت‌هايي كه مسئوليت ماهواره‌هايي در مدارهاي بالا را به عهده دارند از اين نگرانند كه تحت شرايطي ويژه ماهواره‌هاي مدار پايين سيگنال‌هاي الكترونيكي ماهواره‌هاي آنها را مختل سازند.

مشكل ديگر توليد سريع و كم هزينه هزاران ماهواره كوچك است. شركت وان‌وب از ايرباس براي ساخت 900 ماهواره كوچك استفاده كرده و اين ماهواره‌ها اكنون با سرعت چهار دستگاه در روز در آمريكا توليد مي‌شوند. براي سرعت بخشيدن به اين كار بايد شكلي از روند سرهم‌بندي كلان صنعت خودروسازي به صنايع فضايي وارد شود.

با اين‌همه درصورتي كه همه‌چيز طبق برنامه پيش رود،‌طولي نخواهد پاييد كه تارگستر جهاني وب به اندازه نامش به حقيقت تبديل خواهد شد و سرتاسر جهان را فراخواهد گرفت.

Monday, August 31, 2015

How To Install EPEL Repo on a CentOS and RHEL 7.x

How to install RHEL EPEL repository on Centos 7.x or RHEL 7.x

The following instructions assumes that you are running command as root user on a CentOS/RHEL 7.x system and want to use use Fedora Epel repos.

Method #1: Install Extra Packages for Enterprise Linux repository configuration (recommended)

Just type the following yum command on a CentOS 7 or RHEL 7:
 
sudo yum install epel-release
OR
wget https://dl.fedoraproject.org/pub/epel/epel-release-latest-7.noarch.rpm
yum install epel-release-7.noarch.rpm

Saturday, August 15, 2015

Top Open Source Storage

If you know of additional open source storage projects that you feel should be on the list, please make note in the comments section below.

NAS/SAN Software

1. Ceph
Ceph describes itself as a "distributed object store and file system designed to provide excellent performance, reliability and scalability." It's built on the Reliable Autonomic Distributed Object Store (RADOS) and allows enterprises to build their own economical storage devices using commodity hardware. Operating System: Linux
2. FreeNAS
The FreeNAS website touts itself as "the most potent and rock-solid open source NAS software," and it counts the United Nations, The Salvation Army, The University of Florida, the Department of Homeland Security, Dr. Phil, Reuters, Michigan State University and Disney among its users. You can use it to turn standard hardware into a BSD-based NAS device, or you can purchase supported, pre-configured TrueNAS appliances based on the same software. Operating System: FreeBSD
3. Gluster
Red Hat-owned Gluster is a distributed file system that can handle big data—up to 72 brontobytes. It promises high availability and performance, an elastic hash algortithm, an elastic volume manager and more. Operating System: Linux
4. Lustre
Now owned by Xyratex, Lustre is a highly-scalable file system that provides fast performance. It can handle "tens of thousands of nodes and petabytes of storage." Note that although the name is similar to "Gluster," the two are completely independent projects. Operating System: Linux
Like FreeNAS, NAS4Free makes it easy to create your own BSD-based storage solution from standard hardware. It promises a low-cost, powerful network storage appliance that users can customize to their own needs. Operating System: FreeBSD
Openfiler aims to combine NAS features (NFS, CIFS and HTTP) with SAN features (iSCSI, FC) in a very easy-to-setup storage appliance. It's been downloaded more than a million times, and its users include Motorola, Pratt & Whitney, BillMeLater and the London Metropolitan Police. Paid support is available. Operating System: Linux
7. OpenSMT
Similar to Openfile, OpenSMT can be used to create storage devices with some SAN and some NAS features. It uses the ZFS file system. Operating System: OpenSolaris
This NAS solution boasts really easy-to-use storage management, fast setup, uninterruptible power supply support and statistics reporting. It's based on Debian Linux and offers a number of plug-ins to extend its capabilities. Operating System: Linux
Turnkey offers more than 100 different software appliances based on open source software. Among them is a file server that offers simple network attached storage. Operating System: Linux
10. ZFS
This popular file system is incorporated into many other open source storage projects. It offers excellent scalability and data integrity, and it's available for most Linux distributions. Operating System: Solaris, OpenSolaris, Linux, OS X, FreeBSD

RAID

11. DRBD
DRBD provides high availability for storage by applying RAID-1 to the network. Support and training are available through the project owner, LinBit. Operating System: Linux
12. Mdadm
This piece of the Linux kernel makes it possible to set up and manage your own RAID array using standard hardware. It also provides reporting capabilities. Operating System: Linux
13. Raider
Raider applies RAID 1, 4, 5, 6 or 10 to hard drives. It relies heavily on Linux's mdadm. Operating System: Linux
14. RaidEye
Monitor your OS X-based RAID arrays with this helpful tool. It runs in the background, and if it detects an error or failure, it will send you an email. Operating System: OS X
This project aims to make it easy for anyone to use RAID on their Linux systems. The website explains the project name by noting, "Salamanders are the only vertebrates that can regenerate limbs. In the same way, a system installed with Salamander can regenerate after a hard-drive failure." Operating System: Linux
16. SnapRAID
SnapRAID backs up disk arrays, primarily those used to store home media collections. It allows recovery even if two separate disks in the array fail. Operating System: Windows, Linux, OS X

Backup and Synchronization

17. AMANDA
The "Advanced Maryland Automatic Network Disk Archiver," a.k.a. AMANDA, backs up networks to tape or hard drives. Paid support and a cloud-based version are available through Zmanda, which is owned by Carbonite. Operating System: Windows, Linux, OS X.
A good option for backing up a single system, Areca aims to be simple and versatile. Key features include compression, encryption, filters and support for delta backup. Operating System: Windows, Linux
19. BackupPC
Designed for enterprise users, BackupPC claims to be "highly configurable and easy to install and maintain." It backs up to disk only (not tape) and offers features that reduce the amount of storage space necessary, as well as the number of I/Os. Operating System: Windows, Linux
20. Bacula
Another enterprise-grade open source back solution, Bacula offers a number of advanced features for backup and recovery, as well as a fairly easy-to-use interface. Commercial support, training and services are available throughBacula Systems. Operating System: Windows, Linux, OS X
Conceived as a replacement for True Image or Norton Ghost, Clonezilla is a disk imaging application that can do system deployments, as well as bare metal backup and recovery. Operating System: Linux
Create Synchronicity's claim to fame is its lightweight size—just 220KB. It's also very fast, and it offers an intuitive interface for backing up standalone systems. Operating System: Windows

Thursday, August 13, 2015

قویترین لپ تاپ به زودی برای حرفه ای ها وارد بازار خواهد شد

Lenovo ThinkPad P50 and P70 mobile workstations kick off brand new product line

Today at the SIGGRAPH 2015 Conference and Exhibition, Lenovo unveiled some new mobile workstations. The new ThinkPad P series are aimed at high-end professionals who need a lot of compute on the go. There are two models, with the P50 being a 15.6-inch version, which is a follow-on to the W541. The larger P70 features a 17.3-inch display. Both can pack some serious specifications under the hood, starting with the processor.
Both models will feature a new processor from Intel, which is going to be the first official mobile version of their Xeon line. Intel has not released much information yet, but the Intel Xeon E3-1500M v5 is going to be powering these workstations from Lenovo. While we don’t have exact frequencies yet, the v5 version is going to be based on the just released Skylake architecture, which brings a lot of new technology to the plate. Lenovo will offer the new P series with up to 64 GB of DDR4 memory, arranged in 4 SODIMM slots. One of the reasons to use Xeon is that it supports ECC memory, and these workstations leverage that for the workloads they will be expected to run Also part of the new Xeon will be Thunderbolt 3, and both models have this connectivity. We're not sure yet if Thunderbolt is built into the Xeons, or if something like the Aipine Ridge as an IO controller for this.
On the GPU side, Lenovo has included a Quadro card, however the exact model is not known yet.
There is also up to 1 TB of PCIe SSD storage available, and up to a 2 TB hard drive. In addition to the Thunderbolt, there will also be HDMI 1.4, mini DisplayPort 1.2, ExpressCard, SDXC, and of course what workstation would not have Gigabit Ethernet, so the P Series has this as well.
Wireless is a new card from Intel as well, with the Intel 8260 card which is an 802.11ac model, and Lenovo will be offering it with Bluetooth 4.1 and vPro as well. For those that need connectivity on the go, Lenovo is offering a Sierra EM7445 LTE-A option as well.
Lenovo P Series Mobile Workstations
 P50P70
CPUIntel Xeon E3 1500M v5
Quad-core Skylake
~47W TDP
GPUNVIDIA Quadro
Model number unknown
MemoryUp to 64 GB DDR4-2133 ECC
StorageUp to 1TB PCIe SSD
Up to 2TB HDD
Display15.6" 1920x1080 IPS w/optional touch
Optional 3840x2160 IPS
X-Rite Pantone Color Correction
17.3" 1920x1080 IPS w/optional touch
Optional 3840x2160 IPS
X-Rite Pantone Color Correction
PortsUSB 3.0 x 4
Mini DP 1.2
HDMI 1.4
Thunderbolt 3
Docking Connector
Smart Card Reader
ExpressCard
SDXC
Headset
NetworkingIntel 8260 Wireless-AC 802.11ac WiFi
Bluetooth 4.11
Optional vPro
Gigabit Ethernet
Sierra EM7445 4G LTE-A
DimensionsH: 0.96-1.02" (24.5-25.9 mm)
W: 14.86" (377.4 mm)
D: 9.93" (252.3 mm)
H: 1.17-1.2" (29.9-31.5 mm)
W: 16.4" (416 mm)
D: 10.8" (275.5 mm)
WeightStarting at 5.6 lbs (2.5kg)Starting at 7.6 lbs (3.4 kg)
Battery Life4 Cell 66 Whr
Optional 6 Cell 90 Whr
8 Cell 96 WHr
Price$1599+$1999+
Other than the larger display, the P70 can also be had with a DVD-RW drive, but hopefully but the time it launches they will at least offer Blu-ray as an option.
Speaking of the displays, Lenovo has packed some pretty impressive sounding displays into both models. The P series will offer a 1920x1080p as the base, with optional touch, and there is also a UHD 3840x2160 IPS offering as well. All of the panels are IPS models, and Lenovo has turned to X-Rite to offer Pantone color calibration out of the box, and over the lifetime of the device.
The P series can be had with a good choice of operating systems too, from Windows 10 Pro, Windows 8.1 Pro, or downgrade rights to Windows 7 Professional. If you need Linux for your workstation, they will also be offering Ubuntu and RHEL.

Friday, April 24, 2015

OSSEC Wui and Parallels Plesk gives “unable to access directory” error

Dear Friends

if you have an error like this:
[Sat Apr 25 11:02:55.393957 2013] [:error] [pid 3343] [client 192.168.1.1:57325] PHP Warning:  opendir(/var/ossec): failed to open dir: No such file or directory in /opt/ossec/lib/os_lib_handle.php on line 94, referer: http://192.168.1.20/ossec

solution:
find your  ossec_conf.php file and edit:
change the ossec directory

enjoy